Mantler Hungária Kft. weboldala
 


Ausztria Észak-nyugati vadregényes táján, az erdőkkel övezett Kamp folyó völgyében áll egy száz méteres szikla tetején Rosenburg lovagvár. A tőszomszédságában lévő malom 1876-ban a Mantler család tulajdonába került. A régi vármalomból modern nagyüzem alakult, amely 1966-tól gyárt lisztkeverékeket "KOMPLET" márkanéven. 1975-től Dr. Alfred Mantler Úr vezetése alatt több bővítéssel, a hántoló és keverőüzem alakult, reform és biotermékek gyártására is.

Magyarországot és Ausztriát évszázados történelmi hasonlóság és szoros gazdasági kapcsolatok kötik össze. A Mantler-malmok számára ezért magától értetődő lépés volt - amint politikailag lehetővé vált -, hogy kialakította közvetlen üzleti kapcsolatait. Már 1989-ben megnyitotta - Ikrényben - képviseleti irodáját, majd 1992-ben megalakult a Mantler Hungária Kft. - Akkor még Ikrényben. Acég hamarosan áttette a székhelyét Győrbe, és innen vált a magyar pékek és cukrászok jelentős szállítójává. Kezdettől fogva Gyenei János vezeti a céget, ma már Csordás S. Tibornéval közösen.

Vállalatunk célja volt és marad, hogy a magyar pékeket, kenyérgyárakat, cukrászokat a legjobb minőségű alapanyagokkal, adalékokkal és félkésztermékekkel ellássuk. A KOMPLET márkanév alatt nemzetközi síkon is együttműködünk. A KOMPLET márka termékeit európai országokon kívül az USA-ba és Ázsiába is exportáljuk. Német tapasztalatok teszik a KOMPLET termékcsaládot kedvelt márkává sok országban, miközben a helyi ízlésvilágra tekintettel vagyunk. Gyártó üzemeink Auszrtiában, Németországban, Franciaországban, Lengyelországban és az Egyesült Államokban a helyi piacon is sikerre viszik a nemzetközi tapasztalatainkat.

A KOMPLET saját cégein keresztül a következő országokban forgalmazza termékeit: Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Belgium, Nagy-Britannia, Görögország, Dél-Korea, Usa, Egyesült Arab Emirátus, Szaud - Arábia, Lengyelország, Ausztria KOMPLET-MANTLER, Magyarország MANTLER HUNGÁRIA KFT., Csehország, Szlovákia és Szlovénia.

Nyomtatható verzió

F?oldal Cégadatok Termékeink Megrendelés Gluténment. liszt Más weblapok
Bemutatkozunk Aktuális Belépés Kapcsolat Hírlevél